- Ingredients: 5 Servings
材料:5皿分
材料:5盘份
- 1 Box Curry Sauce Mix: 100g
カレールウ:1箱(100g)
咖喱块:1盒(100公克) - Meat (Beef Or Pork) Or Chicken: 200g
肉:200g
肉:200公克 - 1½ Medium Onions: 300g
玉ねぎ:中1½個(300g)
洋葱:中形1½个(300公克) - 1 Medium Potato: 150g
じゃがいも:中1個(150g)
马铃薯:中形1個(150公克) - ½ Medium Carrot: 100g
にんじん:中½本(100g)
红萝卜:中形½個(100公克) - Salad Oil (Or Butter): 1 Tablespoon
サラダ油(またはバター):大さじ1
沙拉油(或奶油):1大匙 - Approximately 700㎖ Water: 3 Cups
水:700㎖(3½カップ)
水:700㎖(3又½杯)
- Directions
作り方
作法
- Cut meat or chicken, onions, potatoes and carrot into bite size. Sauté in saucepan until lightly browned.
厚手のなべにサラダ油を熱し、一口大に切った肉、野菜をよくいためます。
先以沙拉油热锅,再将切成适当大小的肉块及蔬菜下锅炒热。 - Add water and bring to boil. Cook over low to medium heat about 15 minutes, or until tender.
水を加え、沸騰したらあくを取り、材料が柔らかくなるまで弱火~中火で約15分煮込みます。
加水煮沸,并捞起汤上浮沫,以微火~中火炖煮至材料熟软。 - Remove from heat. Break curry sauce mix into pieces and add to saucepan.
いったん火を止め、ルウを割りいれて溶かします。
暂时熄火,加入剥开咖哩块搅拌溶化。 - Cook over low heat about 10 minutes, or until curry thickens. Serve over cooked rice or pastas.
再び弱火でとろみがつくまで約10分煮込みます。
再以微火炖煮至糊稠状,即可食用。
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